Archives June 2023

Blommande härlig med ren blomma, en rik vit blommig perfekt för de varma sommarmånaderna framåt

mid-spritz. Rengör blommande luktar av en varm sommardag.
Okej, ni, jag ska erkänna det. Jag är bokstavligen besatt av parfym. Jag har upp till 30 flaskor, allt från Stella till ett fåtal dipty, Jo Malone och även Serge Lutens, så det är säkert att säga det i min tid jag har snusat en rättvis få rök (jag vågar dig säga att tre gånger snabbt) .

En av mina största nöjen i livet är att para en doft med mitt humör. Det finns två typer av parfymälskare; De som hittar en älskad doft och inte röra med framgång, föredrar att återköpa flaska efter flaska, och de som är en doftens rättvisa vädervän, som älskar många och uppvisar fickle favoritism. Jag faller utan tvekan i den senare kategorin.

ANNONS

Och naturligtvis, som träden slutligen spränger ut från sina skelettbildsformer och blommor poppar ut ur varje trädgårdsäng, det är bara passande att jag når en blomstrande blommig med en stark bukett, och för det har jag nyligen dragits till Rengör blossom ($ 72 för 2,14 oz).

Vacker och feminin ren blomma
Rena dofter har varit tillgängliga i över ett decennium, alla på grund av sin popularitet i det allra första (oöverrörd med titeln Clean), som sägs ha blivit inspirerad av skönheten i en tvålstång. Sedan den första smash-hit har Clean släppt en Bevy av “spin-offs” alla inspirerade av enkla doftande nöjen: hud, sängkläder, tvätt och regn.

Blossom är den senaste versionen i det bedrägligt enkla sortimentet. Till min näsa luktar det av tunga vita blommiga blommor på en varm sommardag. Det finns en bestämd duwiness som får mig att tänka på de soliga tidiga morgontimmarna, när plantorna fortfarande är fuktiga och lukten av nattmältningar med gryning. Toppnoter av Neroli, Lilac och Freesia står för den tunga blommiga burst. Stöds av mellersta anteckningar av apelsinblomma, lilja och magnolia, det är otvivelaktigt att vita blommor regerar högsta som det främsta intrycket kvar av ren blomma. Musky Cottonwood och Sandelträ fungerar som basanteckningar och redogör för den subtila men ändå otvetydiga djupa doften på natten som lingrar i blommig luft.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Det är poetiskt, och jag älskar det.

ANNONS

Parfym berättar en historia, så jag gör alltid mitt bästa för att leta upp parfymerns inspiration. Sephora ger ofta denna information, och jag tycker att den ger insikt och sammanhang i den valda elixiren av topp-, mitten och bottennoter:

“Blossom är baserat på en av mina favoritblommor, Neroli (Orange Blossom). Dess särskiljande arom fyller luften i mina barndomsplatser – södra Frankrike, den franska Rivieran och den italienska kusten och mitt nuvarande hem i Arizona. Namnet “Neroli” är en hyllning till prinsessan Nerola, som gjorde denna blomma essens berömd genom att använda den som en parfym i slutet av 1700-talet. ”

– Claude dir, master perfumer på mane och skaparen av ren blomma

En blommande vår och sommarblommig: ren blomma

Jag älskar atmosfären som skapats av ren blomma. Jag påminde om en viss tid på dagen under en viss tid på året. Även om jag säkert kommer att nå för blomma under de heta, vita blommiga sommarmånaderna, har jag ingen tvekan om att denna doft också kommer att fungera som en sommarhämtning under de mörka vintermånaderna som alltid följer den oundvikliga skönheten i a balmy summer and crisp fall.

From one fragrance lover to another: are you a loyal perfume lover, or do you have a new favorite fragrance based on your mood? What is your favorite white floral?

Mac Dita von Teese | Von Teese matt läppstift

Det måste finnas en video idealisk här, men om inte, kan du också njuta av det på YouTube.

Mac Dita von teese matt läppstift i von teese ($ 28)
Du förstår att du är lite konsumerad med typografi såväl som typsnittstilar när du märker saker som exakt hur swoosh på den nedre situationen “T” glider under pricken ovanför “jag” på Macs nya Dita von Teese läppstift, också Som din första trodde är “Dang! Jag önskar att jag trodde på det. ”

Det är de bitarna, man!

ANNONS

Begränsad utgåva Mac Matt läppstift i Von Teese ($ 18) är en på Internet Special som visas på Mac-webbplatsen den 7 december 9, såväl som som du sannolikt redan gissat, är det ett partnerskap med Burlesque Beauty / Dancer / Författare dita von teese.

Ja, hon är också en författare. Hennes nya bok, ditt överklagandemärke: Den största guiden till excentrisk glamour, dyker upp i bokhandlarna den 1 december.

Läppstiftet, å andra sidan, är inte extremt excentrisk. Det är ett ganska traditionellt handtag matt tomatrött, liksom det är mycket, extremt Dita. Hennes som för matta röda läppar är välkänt.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

På mig är det en ogenomskinlig varm röd med en ledtråd av gul, liksom timen tar det inte till Mac Woman Risk Land, så det finns ingen typ av orange undertoner.

I allmänhet kan matta läppstift träffas eller missa. De har en track record för att vara torr, tjock och fläckig (få mig inte påbörjad på matt läppar i 90-talet!) Men jag tror att Mac gjorde en utmärkt uppgift med den här. Formeln är lite krämig (Creamier än normalt för en Mac Matte), vilket gör appliceringen mjukare. Det glider över mina läppar utan att bugga såväl som inte accentuerar någon typ av flingor.

Tack och lov, eftersom mina läppar har varit Hella Torra nyligen.

Det påminner mig – jag kräver att du dricker mycket mer vatten under hela dagen.

Von teese swatched på min nc42 hud
Även med sin creaminess, verkar von Teese Lipstick fortfarande som en rak upp matt på läpparna, vilket gör det till ett utmärkt val om du försöker hitta en comfy, förlåtande mattröd.

Mac Dita von teese matt läppstift i von teese

ANNONS

Jag är något av en Mac Red Lipstick hoarder, liksom jag tror att det här gör en härlig tillägg till någon typ av Mac Red Lipstick Hoarders samling.

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Är det som väl hanterat naturlig matt neutral ögonskuggsamling / palett bäst för dig?

som väl hanteras med naturlig matt ögonskugga kombination ($ 36, som erbjuds nu) på mina ögon
Det handlar om attraktiv tid.

Ungefär. Om du tittar på namnen på färgerna i den nya som hanterat med naturlig matt neutral ögonskuggsamling / palett, det finns några som jag inte ens kan ange utan att rodna lite, som sexpresso …?

ANNONS

Herregud.

Nudie? Vågad? Axelbandslös?

Men då kastar de i de matrelaterade som honungsmör och chokladkaka. Det är troligtvis någon relation …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Nej, jag kommer inte ens att åka dit.

Nyligen släpptes för sommartid 2015, är naturlig matt baserad på den naturliga ögonkombinationen som de släppte förra året, förutom att en person hade skimrar. Den här gången runt omkring, tror jag inte lika bra med att försöka revolutionera världen av ögonpaletter som vi förstår det. Jag tror att det var bara underförstått att ge såväl behandlade fansen mycket mer mattealternativ.

Hela mattkombinationsmönstret har varit enormt under de senaste åren, liksom det finns bra erbjudanden om stora där ute. Den här, som innehåller nio pulverögonskuggor i en blandning av fantastiska och varma toner såväl som användbara beiges samt bruna, har ett ganska attraktivt pris. Det är $ 36, vilket inte gör det till den mest kostnadseffektiva mattkombinationen tillgänglig när du tänker på apotek, men jag tror att du får mycket.

Jämfört med paletten på $ 40. Becca Ombre nudes, inkluderar det praktiskt taget dubbelt så många nyanser (nio vs. fem).

Båda paletterna är stora på sitt eget sätt, men jag tror att naturlig matt är mycket bättre för lätt utseende, inklusive en eller två skuggor, som en lätt lock såväl som kanske ett fodrar eller en lockfärg såväl som något i den yttre v .

För hanteras med naturlig matt neutral ögonskuggsamling
För hanteras med naturlig matt neutral ögonskuggsamling
Här är också en snabb video om paletten …

I slutändan, om det är bäst för dig beror på vilken typ av ögonkombination du vill / behöver. Jag tror att dessa mattor är mest troliga mycket bättre för fristående utseende med en eller två nyanser än komplexa ser med fem eller sex, eftersom de är så enkla att blanda sig som andra mattor har försökte. När jag bär mattor på mina ögon använder jag vanligtvis dem för att antingen stödja vad som helst som jag använder på mitt ansikte, eller integrera dem i smokey utseende.

Swatches från vänster: Heaven, Cashmere Bunny samt Sexpresso
Lace Teddy, Strapless och Risqué
Nudie, honungsmör och chokladkaka

ANNONS

Jag gillar verkligen färgerna själva så väl som jag kan se meningen mellan dem på mina lock. Skuggorna kanske inte är lika enkla att blanda, eftersom vissa avancerade mattor (som ofta är mycket dyrare), men beroende på typen av ögat ser du att du kan bära, det kanske inte är ett problem.

Pris: $ 36
Tillgänglighet: erbjuds nu tillsammans med räknare såväl som online
Makeup samt charmblogg Betyg: B +

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

10 saker du måste veta om Urban Decay Naked Smoky Palette

Bär den nya urban decay Naked Smoky Palette ($ 54)
10 saker du måste veta om Urban Decay Naked Smoky Palette

Det är rökare än den tid min bror visade sig sent till en hip-hop dans show luktande som han tillbringade de senaste 20 minuterna varm boxning i bilen. Översättning: Det är exceptionellt freaking smokey! – Och du kan göra många olika saker med det, som ett smokey bronsöga, smokey grå, smokey brownish svart, ett smokey svart panda öga, en smokey plommon, en smokey taupe … massor av smokey möjligheter.

Det är helt klädsel valfritt (det kallas naken rökig, trots allt, vilket påminner mig … Jag stavar det “smokey”, men UD stavar det “rökigt”), även om jag rekommenderar att du bär kläder om du går ut med den här sminken.

På den anteckningen kan jag eller kanske inte ha på sig kläder i dessa bilder. Ta en gissning! Och sedan säga “Kläder: Ja” eller “Kläder: Nej” i kommentarerna. LOL!

Namnet kan orsaka förvirring om du går över den med din filippinska mamma.
Mamma vad gör du?
Mig: Åh, kolla in den här saken som kallas naken rökig.
Mamma: Vad anger du att du är naken!? Jag höjer dig inte att vara naken på internet!
Mig: Nej. Mamma, nej, jag är inte naken …
Mamma: Och du röker nu också? Rökning är dåligt. Rök inte!

Om du går till DSW bär naken rökig på dina lock, blir du den mest glamorösa personen där. (Sann historia! Jag kom precis tillbaka från att checka ut skor … fick inget, boo.)

Det hjälper dig inte att göra vänner med grannskapet kitties … men det kan användas för att skapa rökiga ögon som ögonen på din favorit Smokey-Eyed Kitty.

Tala om katter, om du råkar springa i flikar medan du bär gråarna och bruna i den här paletten och han gnider sitt ansikte över hela ditt ansikte (som han är apt att göra när han försöker hitta kärlek), kommer du inte att kunna se Katthåren han lämnar på dig med tanke på att många av dessa färger matchar sin päls. Återigen, sann historia.

Om du får det, har du en annan borste för att lägga till din “nödsituation” / “bara om” / “saker som jag förmodligen inte kommer att använda varje dag” hög, eftersom den dubbla penseln som kommer med det är meh . Jag ska ge det rekvisita för att inte vara skrapigt, men jag tror att borsthuvudena är för täta och styva för att göra någon verklig hårdkärnig smokeyblandning. De slutar bara att driva saker överallt, så jag skulle få tag på en fluffig avsmalnande borste och en kupad blandningsborste istället. Fluffy blending borstar hela vägen, son!

När du spelar med det kan du bli så inslagna som du glömmer att äta lunch. Ja … du gissade det. SANN. BERÄTTELSE.

Det gör ont som en mo ‘fo’ när det faller på din fot. Så försök att undvika att släppa den på din fot.

Urban Decay Naked Smoky ($ 54) Urban Decay Naked Smokyurban Decay Naked Smokyurban Decay Naked Smoky ($ 54) Bär 1) Svart Marknad på mina lock och buffrade något in i vecket, 2) Whisky blandad i nedre veckan, 3) Whisky blandad med förbränning (för att skapa en lättare brun) blandad i den övre vecket, 4) rustning blandad med snedställd (för att skapa en mörk maringrå) och klappade på den svarta marknaden på mina lock, 5) Dagger blandad med svart marknad och appliceras på ytteret hörn, 6) tretton appliceras på mitt pannben, 7) högt applicerat på de inre hörnen och 8) whisky och svart marknad blandad och appliceras på mina nedre lash linjer.

411 på Urban Decay Naked Smoky Palette

Det är $ 54 och kommer att vara tillgängligt online från och med 8 juli 2015 och på Sephora, Ulta och välj Macy’s butiker.

Den rymmer 12 pulverögonskuggor med färger som är idealiska för smokey utseende.

Nio av nyanserna i det är nya (hög, smutsiga, snedställda, dolk, smolder, lösenord, whisky, förbränning och tretton), och de andra tre, medan inte helt nya, kommer att vara tillgängliga igen exklusivt i paletten (radar, rustning och svart marknad).

Den medföljande dual-tippade borsten har ett avsmalnande blandningsborste på ena änden och en penna borsthuvud på den andra.

Det kommer med fyra grundläggande små steg-för-steg ögon tutorials (Iconic Ud Smoky Eye, Smoky Reality Star, rökig katt och vardaglig rökig) och en lista med smokey eye tips.

Paletten har en magnetisk stängning.

Nio av de 12 skuggorna är mycket pigmenterade – skimrande beige hög, skimrande gyllene beige smutsiga, skimrande bronsradar, satin black marknaden, satin plommon smolder, matt grå lösenord, matt brun whisky, matt rosa beige förbränna och matte beige tretton. De andra tre nyanserna, alla gråar, är måttligt pigmenterade – skimrande grå pansar, skimrande blåaktig grå snedställd och skimrande gråaktig Navy Dagger.

Skuggorna känner sig ganska darned smoooove. Jag hade inte riktigt några problem med chunkiness med skimmarna, eller patchiness med mattorna.

Slitstiden är utmärkt. Jag tror att det kanske är bättre än de vanliga sju eller åtta timmarna jag regelbundet kommer från UD-skuggor (jag undrar om Urban Decay tweaked med formeln? Hmm …). Jag hade dem på toppen av Nars Pro Prime (som jag applicerade från lash line att panna benet) och urban sönderfall perversion ögonpenna (som jag buffrade på mitt lock), och åtta timmar senare looke smink fortfaranded precis så intensiv som det gjorde när jag tillämpade den. Jag tror att dessa skuggor lätt kan vara en 14-timmars dag.

När det gäller hur enkelt skuggorna blandar, det är där saker börjar bli lite komplicerat. Jag har observerat att när jag blandar de nakna smokeyskuggorna ovanpå en våtigare ögonprimerbas (Nars Pro Prime som jag använde känns som en kräm när den är tillämpad), de är oerhört lätt att blanda. Jag hade absolut inga problem att få en färg att slå samman med Next.But ovanpå en torrare bas – som den urban förfallna Perversion Eye Liner jag buffed på mina lock – de verkar fånga på vissa områden mycket mer än andra. Moralen i den här historien är att för att få de smidiga gradienterna möjliga (vilket är en av de saker du vill när du går till ett smokey öga), kommer du förmodligen att förbereda dina lock med en krämig primer och för detta Nars Pro Prime fungerar bra. Jag satsar på att UDs ögonskugga primerpotion skulle fungera, liksom en Mac Paint Pot eller en mycket krämig Kohl-penna.
I grund och botten verkar det som att dessa skuggor vill ha en liten rörelse och glida under dem.

Överraskande är fallout minimal, särskilt jämfört med andra UD-nakna paletter (för riktigt!). För det här ser jag mina ögon inför min grund för att jag förväntade mig att behöva göra lite rengöring efteråt, med tanke på att urban förfalls skuggor är typ av populär för slut upp överallt om du inte är försiktig. Jag valde också målmedvetet att bära den mörkaste nyansen, den svarta marknaden, för att jag tänkte att det skulle ge mig en bra uppfattning om hur mycket fallout jag skulle behöva strida mot (en falloutbarometer, så att säga). Så jag gjorde mina ögon, tog sedan en smink torka för att städa upp på mina kinder och under mina ögon, men jag var positivt chockad över att det var väldigt lite att rengöra. Det var typ av chockerande, verkligen. Mellan detta och den episka slitiden undrar jag allvarligt om Urban Decay tweaked något formelvis.
Jag fortsatte också att kontrollera hela dagen för några ögonskugga bitar eller bobs men såg inte någon.

Jämfört med UDs andra nakna paletter har den här absolut ett mörkare tema. Mycket mer av ögonskuggorna är djupare och sotigare. I fallet med naken, naken 2 och nakna 3 kan de var och en ha haft, som en riktigt mörk nyans, men jag skulle säga att ca 3/4 av nakna rökiga skuggor är i det djupa / mörka sortimentet.

Jag gillar verkligen – vågar jag säga kärlek? – Den här raden av färger. De är flexibla, men jag tror att paletten kunde använda en annan brun eftersom Dagnabbit, kan du alltid använda en annan brun. Ja, du kan citera mig på det. En mitten tonad brun, lättare än whisky, skulle ha gjort en stor ytterligare övergångsfärg (för att jag handlar om de här gradienterna, mannen). Men med en liten improv kan du få utan det. Om du vill ha en lättare brun, blanda bara whisky med en lättare matt som förbränna. Det var det jag gjorde i det utseende jag bär här.

ANNONS

Urban Decay Naked Smoky Swatches från vänster: Hög, DirtySweet och Radarurban Decay Naked Smoky Swatches från vänster: Armor, Snanted och Daggerburan Förfall Naken Smoky Swatches från vänster: Svart Marknad, Smolder och Lowordurban Decay Naked Smoky Swatches från vänster: Whisky , Förbränna och tretton klänning den nya urban sönderfallna naken rökig palett på mina ögon

Jag har också …

Ögon – Urban Decay Perversion Eye Pencil
Lashes — Chanel Le volume de Chanel Mascara, urban Decay fast easy sexy Partial false Lashes in Instalush
Kinder – Urban Decay Score Efter Glöd Blush, Urban Decay Strip Naked Flushed Palette, Urban Förfall Rostad Bakad Bronzer
Lips — urban Decay naked Lip Pencil, urban Decay Failbait Lip Gloss
Face — Dior Diorskin nude Air Serum in 40, NARS Radiant Creamy Concealer in Biscuit, urban Decay naked Skin Ultra definition Powder

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

ANNONS

Vad förstår du om buxom stark och attraktiv gel läppstift? Frågande sinnen vill veta …

starka och sexiga … verkar som buxom som heter sin nyaste läppstift efter flikar.

Ja, “djärva” och “sexiga” är två ord som inte i någon metod förklarar mig för tillfället. Det är mycket mer som uttömt såväl som uppblåst (lol!) Från att ha spädbarns kvinna runt, min li’l basket, liksom att inte få tillräckligt med sömn, men kanske om jag bär buxom stark och attraktiv läppstift ($ 22), några av Dess starka och attraktiv energi kommer att gnugga på mig.

ANNONS

Kanske…

Jag stötte på det här på andra dagen på Sephora. Jag gick för att distrahera mig själv / ladda mina batterier efter att ha behöva göra lite medicinskt test som tog tre timmar såväl som med tre (fyra?) Nål pokes. Det var för den här saken som kallades en tre timmars glukos-screening för att räkna ut om du har gestationsdiabetes, som – wah! – Jag hoppas jag inte har, eftersom jag gillar kolhydrater såväl som socker så mycket.

Jag väntar fortfarande på resultaten …

Anywho, efter testet, behövde jag radera nåltrauman såväl som att titta på smink, så jag gick till Sephora, vilket var där jag hittade dessa …

Har du utnyttjat dem tidigare? Jag gillar den metod de låter. De är gel läppstift, som i många situationer innebär en mycket lätt formel, liksom dessa är faktiskt fakturerade som lätta.

De är tillgängliga i matt samt satin kompletterar såväl som många riktigt ganska färger. Jag såg röd, koraller, purpur, pinks och några nudes.

ANNONS

Jag är så nyfiken! Om du har utnyttjat dem tidigare, låt mig veta.

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Loft Riviera Sailor Shorts och J. Crew Gingham Button-Down Shirt som jag praktiskt taget har bott i …

för alla ändamål har jag bott i detta J. Crew Factory Gingham Shirt.

Gingham, som “90-talets läppar, har ett ögonblick just nu (jag har sett det överallt), men även om jag tror att den här skjortan verkar ganska trendig och” nu “, tror jag också att det kan vara mig ett fåtal årstider (jag hoppas). Eftersom utskriftsvis är Gingham också en klassiker.

ANNONS

Men trycket är inte det enda jag älskar om den här skjortan. Det andas också, eftersom det är 100% bomull och känns väldigt comfy. Jag tog med mig till Nola förra veckan, och oavsett vad jag gjorde eller var jag råkade vara, oavsett om det är ett frigid luftkonditionerat plan eller slog längs en fuktig fransk kvartgata, kände det sig bra och stannade ganska rynkor Under hela dagen, vilket är ett stort, betydande plus.

Rynklande kläder är banan i min existens, jag svär …

Den är tillgänglig i en rad storlekar, både petite och regelbundna, och olika utskrifter.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Idag har jag det med ett par Coral Loft Riviera Sailor Shorts Jag plockade upp ett tag tillbaka.

Duuuuuuude, jag älskar dessa shorts. Färgen känns så sommar, och jag älskar knappen som beskriver på framsidan.

FYI: Framsidan har inte fickor. Dessa knappar är bara där för visning, vilket är typ av störande (för att jag handlar om fickor, för var annars ska jag hålla katten behandlar?!), Men åtminstone finns det ett par realtidsfaktor i baksidan.

Shortsna är tillgängliga i korall, svart och ett ginghamtryck, och de är för närvarande 40% av just nu online.

Jag säger bara’…

Shirt – J. Crew Factory
Shorts – loft
Skor – DSW
Handväska – charmig charlie (inte längre tillgänglig, här är något liknande)
Örhängen – Kristin Perry
Läppstift – Mac Tropic Tonic
Nails – Sally Hansen Poolside Paradise Miracle Gel i morgon solsken

ANNONS

Någon annan där ute som bär korall idag?

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Blandade utskrifter såväl som wiggles

Åh, pojke, godis, jag tror att din systerdotter kommer att bli en handfull. Den här babyen … Hon slutar inte Wiggling! Jag försökte ta bilder av henne i denna vackra klädsel med blandade utskrifter, liksom för livet av mig kunde jag inte få henne att sitta stilla.

Lägg märke till hur hennes lemmar alltid är i en annan position!

ANNONS

Det är en bra sak, jag antar, liksom det är fantastiskt att se att hon är aktiv såväl som intresserad och livlig (även om jag kanske är online för att ångra dessa ord när hon kör runt hemmet som en hoppkattunge).

El Hub har en teori om att hon kommer att bli en hög energi baby, liksom jag är benägen att hålla med. Den här veckan hittade hon hennes fötter, såväl som nu när hon ligger på ryggen använder hon dem för att scoot sig över golvet. Hon tänkte också precis ut exakt hur man sätter sig över. Jag upptäckte henne i hennes spädbarnscenter på hennes mage med huvudet upp.

Det är intressant och skrämmande på exakt samma gång. Vår bit ängel är officiellt på farten!

ANNONS

Åh, såväl som denna klädsel är ännu ett exempel på spädbarnskläder som jag önskar erbjöds i vuxna storlekar, lol! Jag skulle bära randiga regnbågsbyxor med en polka-dot-t-shirt i en varm sekund. Skulle du inte?

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

En vallmo för dina tankar

Det finns en utomhusväg som tar dig genom ett litet skogsområde och en park som är idealisk utanför skönhetsparlen där jag fick mina smäller trimmade idag, och blommorna var för vackra att gå upp, allergier var förbannad.

Jag missade det jag tror var antingen gladiolas eller påskliljor (allt som var kvar var bladen), men vallmorna (de är vår statliga blomma) var i full kraft. Man, de satt på en show!

ANNONS

Så mycket ljus orange … Jag lyckades också fånga en bee som gjorde sin bi thang i en av dem.

Jag älskar den här tiden av året, även om min kliande näsa inte gör det. Har jag någonsin berättat om tiden jag gick till en allergiker för att ta reda på vad jag var allergisk mot och doken gjorde ett hudtest som lämnade min arm helt upplyst som ett julgran? För det är uppenbart att jag är allergisk mot alla slags träd, växt och gräs.

När det är soligt och vackert så, men jag bryr mig inte riktigt. Jag ska hantera allergierna. Det är värt det.

ANNONS

Finns det några blommor som blommar ännu i din nacke i skogen?

P.S. Glatt fredagskväll, min vän. Jag har den bästa utsikten perfekt nu. Det är en stor skål med mikrovågsugnpopcorn (blandad med TJs karamellpopcorn), som jag är på väg att sluka medan du njuter av topp fem.

Svällning börjar i 3-2-1 …

Söndagar med flikar katten, smink och överklagande Blog Mascot, vol. 376

Season’s greetings, my darlings!

It’s the most terrific time of year, and I’m not just saying that because I get to wear my favorite holiday outfits.

ANNONS

It’s also a time to treat the loved ones in your life — specifically your favorite cat lady — with a little something special.

Now, I realize that lots of cats and humans lack a 24/7 on-call personal shopper, and for those gift givers, this can be a challenging time. There are just so lots of possibilities (and yet impossible mall parking).

Not to worry, friends. hunting — as in hunting down the best holiday gifts for cat ladies — is one of my lots of talents. I’ve prowled my favorite online stores to compile the following amazing list of gift ideas for that special cat lady in your life. buy now, and the purr-fect gift can be delivered ideal to your door in time for Christmas.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

And if you decide to gift something here to yourself, I raise my cup of holiday catnip tea to you, because ’tis also the season to treat yourself.

You know I’m all for that.

Kitty-Capped Pearl Ring, $128

Bad Kitty Socks, $8

Kitsch cat Convertible Gloves, $22

I Heart My cat Mug, $12

Cat study Mug, $14

2016 cat family Calendar, $14.95

Skinnydip Cats forever iphone 6/6s Case, $20

Cat Puffy stickers Set, $6

Fujifilm Instax tiny hey there Kitty cam Kit, $130

Kitty Egg Mold, $10

Cat Headphones, $40

Big cat Tea Pot, $60

Cooking for two – Your cat & You: delicious Recipes for You and Your favorite Feline, $17

Screw’d Up Gato Zip Pouch, $128

Nila Anthony tiny cat Convertible Crossbody Bag, $38

Cozy Zoe Kitty Fleece Pajamas, $68

Rosanna Le chat Porcelain cat Bowl, $22

Tri-Coastal design cat Glasses Ceramic Trinket Tray, $12

Pyro Pet Kisa Kitty Candle, $34

Ask Me about My Cats desk Sign, $29

Betsey Johnson Gold Tone cat Front and Back Stud Earrings, $25

Ceramic round love and cat Frame, $18

Gold glitter home Is Where My cat Is Box Sign, $14

Cat to the Chase Bag, $40

A Tail of two Kitties Earrings, $20

Meow’s the time Heel in in Black Dots, $65

Need I say Amour Dress, $85

Cat Porcelain Nightlight, $15

Women’s Slim fit cat print Wallet, $7

Paul & Joe holiday makeup Collection, $42

ANNONS

Happy holidays to you!

Have a very meow-y Christmas and a gravy-filled year.

-Tabs