Archives May 2022

Body shop på internet köp

Jag succumbed till några försäljningsprodukter på Body Shops webbplats!

Jag har aldrig köpt av Body Shop-webbplatsen innan men de verkar ha mycket bättre försäljning och ta med några saker som butikerna inte bär. Jag har:

Vit Musks Libertine Eau de Toilette – 60ml – var $ 25, fått för $ 8
Detta var en av de främsta anledningarna till att jag gick på internet till Body Shop-webbplatsen till att börja med – jag hade börjat använda det vita muskelfria kroppssmöret som jag köpte för ett tag sedan. Jag föll i som med doften! Jag frågade vid ett antal body shop butiker om de lagrade det såväl som de angiven vit muskler är en begränsad upplaga doft som de återställer när ett tag. Jag gjorde en bläddra på internet såväl som fann att Body Shop Online bar EDT såväl som det var på clearance! Jag är vanligtvis inte en muskeltyp av person, men den här mjuka doften var så tröstande såväl som mysig. De avgörande anteckningarna av detta är MUSK, vispad grädde och honung!

Vit Musks Libertine Body Mist – 100ml – Reg $ 15, Gotten för $ 5
Jag slutade köpa motsvarande kroppsdimma eftersom det var så överkomligt också.

Vitamin E Deal With Mist – 100ml – $ 20 Reg, fick för $ 12
Jag ser det här påpekade en hel del som en utmärkt hydrerande ansiktsspray, så jag var tvungen att komma in på åtgärden! Jag går med ansiktssprutor snabbt så trots att jag nyligen fick Clinique, jag förstår att det här kommer att användas på nolltid. Jag var lite roligt att se “100 ml” gjutna ideal i flaskan.

DROPS of Youth Eye Concentrate – $ 32 Reg, fick för $ 19,20
Jag hade öppnat min sista flaska av Mary Kay Eye Revitalizer Rollerball sak samt det är nu avbrutet så jag söker efter en lämplig ersättare. Jag kollade det i butiken såväl som det känns verkligen silkeslen och gjorde min hud extremt smidig. Jag hoppas att det blir ett bra alternativ!

Livsoljor Twin-Ball Facial Massager – $ 20
Detta var den andra anledningen till att jag gick på Body Shop-webbplatsen – jag hade varit på sökandet efter det här med tanke på det i höst när oljorna i Life Collection lanserades! Jag spelade runt med den i butiken men kanske inte ägnar sig åt och då försvann de från butiker. Jag har frågat i sina butiker vid olika tidpunkter såväl som de alla säger att de har erbjudits i åldrar. Förutom den här saken går aldrig till försäljning så jag betalade full kostnad för det.

Wild Argan Oil Miracle Fast olja för kropp samt hår – 50g – Reg $ 14, fick för $ 8,40
Jag har checkat ut om detta på lockigt haired untidy manes blogg samt har varit att prova det. Detta luktar verkligen bra.

Luxury Facial Flannel – Reg $ 8, fick för $ 4,8
Jag hade checkat ut om detta från olika bloggar (nämligen ökade överklagandefiler) samt var nyfiken på den här konstiga squishyduken. Jag har några rengöringsbalmer som jag ska testa med den här trasan.

Fresh Nude Foundation i 020 Bali Vanilla – $ 25
Inget erbjudande på denna produkt heller. Förutom detta var lite av ett impulsivt köp. Jag hade sett den här nya grunden på Body Shop-butiker samt fick en presentation av det. Jag tyckte verkligen om deras gamla flytande mineralfundament men färgvalet var ganska wonky. Den nya grunden används i 16 nyanser – plus, i ett briljant drag, använder bodybutiken skuggjusteringsdroppar i mörkare såväl som lättare nyanser. Jag önskar att varje varumärke av stiftelsen skulle erbjuda dessa! Jag fick lite skugga justering av pigment från Illamasqua så jag passerade på kroppsbutiken. Jag hoppas att det här mönstret kommer att fånga på. Med inköp av denna grund har min mars månadsmakeupbidrag på $ 59,24 minimerats till $ 34,24.

Och eftersom jag tillbringade $ 75 på internet (gratis frakt!), Fick jag en gratis kroppslotion i full storlek – jag valde Mango Whip Body Lotion. Jag fick också ett urval av livets oljor intensivt att återuppliva ansiktsolja. Jag har också kroppsbutiken som ditt kroppskort som beviljar mig 10% av mitt övergripande köp. Dessutom fick jag 8% pengar tillbaka från Ebates. Köpet tog 3 dagar att dyka upp som var imponerande!

Har du provat dessa saker? Vilka är dina favoriter från kroppsbutiken?

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en bra vän (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Skräp stash: mars 2016no makeup produkter denna månad, bara bra erbjudanden av hudvård, kropp samt hårvård igen! Du måste tro att jag äter / dricker mina överklagade produkter … Jag lovar det inte! : P Kanske slår jag bara grejerna på? L’Oreal Nature’s Therapy Scalp Relief Love-In-behandling – $ 11.19 för 118ml (Sally Appeal Supply) I …
3 april 2016in “Skönhet”

Body shop flash försäljning samt clearance haulthis publicera är sooooo sent. Jag har publicerat om Body Shop Flash Sale tillbaka den 11 maj – det var en someday försäljning för 50% rabatt på smink. Jag har fått sminkprodukterna som exakt sAme Day gick dock inte runt för att publicera det tills nu … bara 6 veckor senare! …
24 juni 2016in “Skönhet”

Trash Stash: Augusti 2015last månad var en doozy för tömningar, jag har inget koncept exakt hur jag gick med så mycket: Låt oss komma igång! Fullständiga produkter Shiseido Refining Makeup Primer – $ 35 för 30ml (varuhus samt online) Jag gjorde en utvärdering av detta tidigare såväl som det är min viktiga affär med primer. Jag använder inte det varje …
3 september 2015in “Skönhet”

OPI Cosmo with a twist

I was reminded about this nail polish when I saw Rachael of HelplessWhistDrying publish about OPI Russian Navy since I’ve seen comparisons between OPI Russian Navy, OPI Ink, as well as OPI Cosmo with a Twist.

I’d state Cosmo with a twist is like a lovechild of Russian Navy (navy) as well as Ink (more purple) – it appears as both purple as well as navy with a large dose of shimmer.  This colour was released as part of the OPI Starlight collection for holiday 2015.

In the bottle, it is full of multi-faceted shimmer:

It truly does look like the cosmos when you gaze intently into the bottle…

I would explain this colour has a royal purple base with blue as well as purple flecked shimmer.

I discovered the formula to be a bit on the goopy side.

I packed my clean with as well much polish on my middle finger on the very first coat. My sound finger is a lot more representative of exactly how this polish looks with one thin coat.  It’s absolutely not a one-coater.

Once again, it’s one of those polishes that look exponentially a lot more fascinating in the bottle than on the nails.  It does shift from being a broody navy colour to a glimmering purple depending upon the light – I tried to catch the colour in different lighting:

Early morning sun.
Midday sun.
I had to take a macro shot to truly catch exactly how the shimmer looks:

Cosmo with a twist lasted amazingly well, I only experienced a small chip on left middle finger (which only occurred on Day 7) as well as minor idea wear overall.

Removal of the polish needed a bit a lot more effort because of the shimmer, however nothing like a full on shine polish.

Today’s random item is my cherished owl letter opener:

It was an impulse purchase as well as I don’t regret it at all! It has a large weight to it as well as I feel so official when I open my letters with it.

Do people even utilize letter openers any type of more? I have an aversion to tearing open letters with fingers or secrets or scissors or anything not created to open letters. What are we, barbarians?

I don’t wear these kinds of colour that commonly however I feel like deep colours like Cosmo with a twist bring immediate trendy to the nails. What is your insta-chic nail polish?

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en bra vän (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Kollektiva nagellackförvärv som du har sett i gårdagens inlägg, jag har slagit upp alla vinnare såväl som marshalls inom en 10 km radie av mitt hus förra månaden. I likewise checked out my much-loved beauty parlor supply shop that offers polishes for affordable – they still had the Essie get 4 get 2 complimentary offer, and…
5 februari 2016in “Skönhet”

OPI opt for The Lava FlowI’ve challenged myself to dedicate to one nail polish publish per week, considering that I’ve got so lots of untrieds in my stash! Jag modifierar min nagellack regelbundet men jag är inte alltid disciplinerad tillräcklig för att ta bilder av manikyren. I’m intending to modification that! Den här veckan är jag …
20 juli 2016in “Skönhet”

Nicole by OPI in Sing You like a BeeThis manicure was really used last year around October however I had to hold off on publishing it since my option of the “random item” was a gift to my sibling as well as I had not seen her yet to provide it to her! 😛 now I can lastly publish it without…
February 9, 2017In “Beauty”

Mediterranean Cruise Makeup Haul

du vet, jag har verkligen inte satt ut för att dra makeup under min kryssningsresa, men då påminde MS Polerade och inspirerade mig att sminkköp som gjordes på semester inte räknas mot min låga köp, Så tankar om smink sied i hjärnan medan jag var semester i Medelhavet. Jag skyller på henne. Här är skadan:

Ärligt talat, inte så illa.

Dubrovnik, Kroatien

Jag gick till Dubrovnik för att se den muromgärdade staden (som jag gjorde, och älskade!) Men jag gick bort med några makeup pärlor! Jag var så stoked att upptäcka en DM-butik som är idealisk nära där utflyktsbussen släppte oss. Jag är bekant med DM-butiker som har kollat ​​ut sina butiker i Tyskland – det är i huvudsak en tysk apotekskedja i samma ven som kanadensiska köpare Drug Mart, brittiska stövlar eller amerikanska Walgreens. När vi var färdiga vår promenad runt sevärdheterna krävde jag att vi kollade ut DM-butiken innan vi gick tillbaka till skeppet. Den så kom bara överens om det så att han kunde få en flaska vatten.

Catrice Absolute Eye Color 960 Choc’late Night Show KN22,90 (Croatian Kuna) (~ C $ 4,50)
Min första Catrice-objekt! Jag kunde inte bestämma vad jag skulle välja – jag stod framför den displayen för långt för länge – så jag gick med det jag vet bäst: ögonskugga. Jag kan inte vänta med att prova detta. Jag sparkar också nu för att inte plocka upp en matt också – jag kom bara ihåg att de är avsedda att vara fantastiska.

Bourjois Little Round Pot Blush i 54 Rose Frisson KN79,90 (~ C $ 15.70)
Jag har haft den här skuggan på min önskelista för åldrar – någonsin med tanke på att jag hörde om det från Lisa Eldridge. Tyvärr säljs inte denna nyans i Nordamerika. Så när jag såg detta på DM, var jag tvungen att ha det! Jag äger några av dessa Bourjois Blushes och mina favoriter är de som är matta, som den här.

Bourjois Express Eye-Makeup Remover KN39,90 (~ C $ 8)
Jag var tvungen att kontrollera valutakonverteringen när jag var i affären, för det här är mindre än halva priset jämfört med hur mycket det kostar i Kanada (C $ 20). Jag var frestad att få flera flaskor men jag begränsade mig till en. Jag älskar den här produkten – det gjorde det till min topp 15 av 2015 lista!

Alverde Lid-Schatten.Basis KN14,90 (~ C $ 3)
Jag hade det här rent på ett infall, och jag var inte 100% säker på att det faktiskt var en ögonlocksprimer med tanke på att det inte fanns någon engelska på förpackningen förutom ingredienslistan. “Lid-schatten.basis” låter som om det kan vara lockprimer, nej? Visas, det är en ögonlocksprimer, men recensioner online säger att det inte är bra. Det fanns andra saker på Alverde-displayen som jag var eyeing men jag behöver “en ögonlocksprimer med tanke på att mina andra inte skär det idealiskt nu. Åtminstone det var inte dyrt, och jag har inte provat det på mina ögon ännu – det kan överraska mig.

Santorini, Grekland

Min så och jag båda gick en liten nötter som handlade i Santorini – mig fick mest smink och honom souvenirer. Grekland är hem till varumärket Korres och priserna var för bra att gå upp (Shoppers Drug Mart här bär Korres kropp och hudvård, någonsin med tanke på att Sephora slutade bära varumärket). Jag har faktiskt kollat ​​ut 2 olika apotek den dagen.

Korres 3 Pack Nail Polish i 31 Naken, 29 Ultra Violet och 25 Lilac 10ml varje € 7,90 (~ C $ 11.70)
Jag fick några Korres nagellack från ett pal ett tag tillbaka när hon semester i Grekland och de är enastående kvalitet. Jag lovade att få mycket mer om jag kunde få mina händer på dem och jag var glad att få denna trio.

Korres Crystal Nail File € 9.27 (~ C $ 13.70)
Inte riktigt säker på vad som hade mig att plocka upp det men jag hoppades att det skulle vara lik min mycket älskade No-Name Brand Crystal Nail-fil som jag har haft i nära 10 år (jag har en oro som jag kommer att släppa och bryta den). och vet du vad? Korres en är ganska darn liknande. Den är gjord i EU.

Korres kroppsmör i Bergamot Pear € 7 (~ C $ 10.30)
De säljer detta för C $ 33 här!

Korres Wild Rose Vitamin C Aktiv ljusande olja € 30 (~ C $ 44)
Jag var så angelägen om att bryta under resan hem trots att jag hade det i min carry-on – lådan blev lite krossad men det är bra. Det finns faktiska rosenblad inuti oljan! Jag såg just detta på köpare Drug Mart och det säljer för C $ 75 plus 13% skatt. Jag älskar bara hur skatt ingår i klistermärket i Europa.

Korres svarta vulkaniska mineraler ögonskugga Paletten i jordbruksbron € 16.20 (~ C $ 24)
Detta säljer vanligtvis för € 18 men jag fick en rabatt på sminken av någon anledning. Jag klagar inte! På ytan av paletten finns det en design som ser ut som en utbrott vulkan … och jag tänker att den består av några vulkaniska mineraler i formeln i sig?

Korres Blush i 18 Persika € 16,15 (~ C $ 23.80)
Jag ville ha skuggan 22 lila (inte riktigt lila men en mauvey rose) men det var såld. Försäljningsflickan rekommenderade det här för mig och sade att lila skulle ha varit för djupt för min hud med tanke på att jag inte är “mörk” som henne – jag tror att hon är mycket mer indikerat att hon var olivskinnad jämfört med mig. och den bästa delen? Jag fick en GWP för att antingen få 2 sminkprodukter eller fEller få en rodnad – Jag är inte säker på vilken – men oberoende, jag fick en gratis full storlek blush pensel:

Det är inte den mjukaste borsten men hej, det var gratis!

Jag hämtade också denna icke-skönhetsobjekt för mig själv – ett pärlstavsarmband av vulkanisk sten:

Jag gillade verkligen den här butiken (Aten Protasis), de hade många vackra bitar och de gjorde en punkt att berätta för mig att deras smycken gjordes i Grekland, medan många av de i semesterbutiker importeras.

Venedig, Italien

Pupa Pupart Palette in # 03 € 20.30 (~ C $ 30)
På Venedigs flygplats tog jag upp det här i allmänhet på grund av flygfördröjningen! Jag diskuterade mellan detta och # 05 Smokey One men jag uppmuntrades av den italienska SA att det skulle vara för mörkt för mig. Vad är med dessa människor, kanske vill jag mörka? Jag gillade också dessa pupacat-kompakter men när jag läste det fina trycket såg jag att de är gjorda i Tunisien, inte i Italien. Jag blev bummed att jag inte såg någon Kiko i Venedig, men jag var i ett turistområde, troligtvis om jag vågade bort, skulle jag ha kommit över det.

Jag hittade inte en sak att komma på kryssningsfartyget själv. Jag ville verkligen få något från den tullfria butiken ombord men jag kunde bara inte hitta någonting jag verkligen ville ha (de bar Clinique, Lancome, Estee Lauder, Shiseido, OPI och massor av parfymer). Jag fick nästan en 2-pack av Clinique drastiskt olika fuktgivande lotion + i 75ml pumpflaskor för $ 40 USD men med valutakonvertering var det inte så mycket av en besparing, bara för att köpa något. Ah, jag var glad över vad jag blev övergripande. Den bästa shopping överlägset var i Dubrovnik eftersom det var så oväntat och billigt. Jag älskade också de grekiska apotek och önskade att jag hade mycket mer tid att dröja i dem (plus en större resväska).

Har du försökt något av de saker som jag hämtade? Vilka makeup ädelstenar har du fått på semester? Jag antar när jag går på ett lågt köp, måste jag gå på semester så jag kan handla!

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en PAL (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Mediterranean Cruise – Trip Photoshey! Jag är tillbaka från vår kryssning till Medelhavet. 🙂 Det var en underbar resa! Men jag börjar med det inte så bra: Vårt flyg hem från Venedig försenades med över 5 timmar på grund av en slarvig anmärkning av en kollega passagerare. Vad var en annars sömlös transport från …
29 september, 2016in “Allmänt”

Min december 2016 målshappy december! Nu när jag är färdig, måste jag vara uppriktig med dig – jag har blivit lite stressad och mycket skyldig till stapeln med smink som har väntat på att bli fotograferad, testad och granskad. Någonsin med tanke på att floodgatesna öppnade i år för sminkköp, jag har …
1 december 2016in “Skönhet”

September 2016 Lågköp Accountabilityi fattade ett beslut att inte göra en papperskorgen (tömm) post för september med tanke på att jag är så backlogged med artiklar men jag vill absolut klämma i min ansvarighet för månaden. Här är några av de saker som har lagts till i min stash: för att uppdatera, för september månad, jag …
7 oktober 2016in “Skönhet”

Projektfokus 10: Smashbox dubbel exponering palett

vi gjorde det! Det är den slutliga produktrecension för Project Focus 10! Vi alla undersöker ögonskuggpaletter idag, så var noga med att kolla in alla artiklar – länkar längst ner i posten.

Jag fick smashbox dubbel exponering paletten i november under köpare Drug Mart Optimal poäng inlösen händelse:

Så det var “gratis” men det säljs vanligtvis för $ 45 cad.

Det finns 14 färger i paletten, var och en består av 1,21g för totalt 17g. Lådan kommer också med ett deluxeprov av full exponeringsmascara som jag inte har försökt än.

L till R:
Översta raden: Silver, Mauve, Peony, Blanc, Quartz, Spolad, Vagt
Bottenrad: Midnatt, Temper, Haze, Noir, Koppar, Fig, Espresso

Färgnamnen är märkta på baksidan – jag önskar att namnen var idealiska på fronten av paletten längs sidan av nyanserna.

Där är det bättre!

Alla nyanser i toppraden är shimmers och metalliska, och den nedre raden har en blandning av mattor (noir, fikon och espresso), resten är shimmers och satin förutom koppar som är metallisk. Det finns en blandning av både varmt (vänster sida av paletten) och coola (höger sida) nyanser men ingenting i alltför extrema ändar av spektret. Det är en mångsidig palett och kan skapa en bred kombination av ögonblick.

Vid första anblicken är det som någon annan ögonskuggpalett, men dess anspråk på berömmelse är att varje nyans kan användas torr eller våt. Smashbox hävdar:
• 14 skuggor som blir 28-bara aktivera med vatten!
• Varje skugga omvandlar på 1 av 4 sätt, tack vare belagda pigment som skapar flera effekter när de är våta
• Skuggor kommer inte att glömma över

Smashbox levererade en guide om hur varje nyans ändras med vatten:

De 4 sätt som färgerna vänder när den appliceras våt: vänder metalliska, ampere upp livskraft, lägger gnistan eller blir djupare.

Jag har sökt varje skugga torr och våt sida vid sida:

Du kan se att många nyanser inte dra nytta av att användas våt! Faktum är att vissa färger gör värre – de mattes är hemska när de appliceras våt – strimmig och fläckig. Koppar och förtäckt ser dugt när den appliceras. Jag skulle säga den enda nyans som ser ut som en “ny” färg när den appliceras är midnatt. Andra nyanser applicerar mjukare, verkar som krämskuggor, som tydligt i spolad, dis och mauve. Totalt sett känner jag mig inte som att jag fick “dubbel” mängden färger, vilket är verkligen nedslående. Jag kan verifiera att pannorna återvänder tillbaka till sitt normala tillstånd efter att ha dämpats – det finns en mindre glans till ytan men ingen härdning av pulverna. Detta är synligt på bilden nedan visar paletten i sitt nuvarande tillstånd efter användning:

Jag har haft den här paletten på och av de senaste månaderna och det finns ett garanterat användningsmönster: Kvarts, spolas, Mauve och koppar mycket mer av ett dopp än några andra kokkärl. Jag gillar också haze och fikon; och förtäckt gör respektive belysande nyans. Min minst använda nyanser är silver, blanc, pion, midnatt, temperament och noir. Kvaliteten är inte heller konsekvent mellan finishen – Metallics överträffar de andra ytorna (pigmenterade och släta), medan de är inte mina favoriter – lite torr och svår att blanda.

En försäljningsfunktion i denna uppsättning var införandet av #SHapematters Insert med How-To s för 6 ögonformer (bonus! Lådan stater). Whoop-dee-doo. Jag tog en bild av det och dem förlorade omedelbart saken.

En av de största missar för mig är att det inte finns en matt övergångsfärg i hela paletten. Detta förhindrar att paletten är en fristående en. Jag drar vanligtvis ut min smashbox naken ögonskugga singel för att kompensera – det är en varm solbränna som arbetar med något ögonblick. Jag måste också notera att ögonskuggan singel kände så smart och slät jämfört med de mattes i paletten – inte samma kvalitet alls.

Förpackningen är bra – gjord av en blandning av stark kartong och plast, som mäter 17cm x 7,5 cm och 1,8 cm hög – bara för stor och skrymmande för mig att någonsin ta resa. Jag gillar att locket öppnar och lägger sig platt och innehåller en bra storlek spegel.

Paletten kommer med en dubbel slutglad borste som smashbox säger:
Domed sida: Absorberar bara den perfekta mängden vatten för stötande färg
Vinklad sida: Skapar en exakt linje när den är våt, en diffus linje när den är torr

Borsten är faktiskt ganska trevligt! Båda sidorna är fördelaktiga – Shader-sidan är bra för packning på färgen och för blandning, och den vinklade sidan för mycket mer djupgående arbete som att röka ut hörnen eller fodra linjen.

Jag var chockad över att se priset på den här paletten på endast $ 45 CAD – det är utmärkt värde med 14 fullstora ögonskuggor (fungerar till ca $ 3,20 vardera). Jag tror att priset minskade? Eftersom jag läser inlägg från 2014 när paletten först lanserades och de listar priset som $ 52 USD och nu visas det som $ 39 USD. Jag tycker att det berättar när företag gör det. Nyligen var jag på NARS-räknaren och de berättade för mig att de sänkte sin Narsissist L’Amour, Toujours L’Amour Eyeshadow Palette från $ 90 + ner till $ 76 CAD – Jag antarJag säljer inte bra?

Ögonskuggorna är gjorda i USA och borsten är gjord i Kina. Smashbox är tillgänglig på Sephora och köpare Drug Mart Appeal Boutiques i Kanada.

Fördelar:
• Pigmenterad
• Smidigt och blandar lätt
• Mångsidigt utbud av färger och finish
• bra värde
• Inkluderad borste är användbar

Nackdelar:
• Saknad matt övergångsskugga
• Applicera våt resulterar inte nödvändigtvis i skuggansändring
• Inte för länge – lite blekning med 6 timmar
• Använd endast 4 nyanser ut ur de 14

Stash Wortiness: 6/10

Jag tycker inte om det här, men det är paletter som det här som påminner mig varför jag inte får massor av stora formataletter. De är bara ett slöseri för mig med tanke på att jag slutar använda bara en handfull av de medföljande nyanserna. Jag vill inte avskräcka människor från att köpa detta – ögonskuggkvaliteten är ganska bra – men vet bara att du inte får 28 nyanser, bara 14. Har du den här paletten, vad är dina tankar?

Stannade stämda – nästa vecka kommer vi att skriva våra sista tankar om hur vi gjorde på vårt projektfokus 10!

Vänligen kolla in min Collab-klan för deras projektfokus 10 inlägg:
♦ Ingrid av Curly.Spring.Blossom
♦ Jodi av en brash attityd
♦ Lycka av stylad med glädje

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en vän (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Lise Watier helt enkelt nudes ögonskugga Palettei rusade för att få den här recensionen upp för att jag bara inte kunde hålla fast på att testa den här valpen och delade mina tankar. Lise Watier helt enkelt nudes 12-color ögonskugga paletten är från variationerna de naken våren 2016 samling: Jag har försummat mitt projekt fokus 10 palett (smashbox dubbel exponering) så jag …
25 februari 2016in “Skönhet”

Sonia Kashuk Eye på Neutral Shimmer Paletteyet Ett annat TargetGate ™ -alternativ för granskning, Sonia Kashuk Eye på Neutral Shimmer 03 Eye Shadow Palette ($ 20 mål). Jag var ursprungligen på jakten på all mattversion av den här paletten, men med tanke på att de var alla sålda, bestämde jag mig för skimmer en. Paletten innehåller …
8 april 2015in “Skönhet”

Bareminerals den regal garderoben palettefinalt! Efter att ha ägt detta under mycket mer än ett år kom jag runt för att försöka och nu undersöka det. : P Även om den här paletten inte längre är tillgänglig, hoppas jag min recension av produkterna kommer att hjälpa till att få en känsla av baremineraler som pressas i allmänhet. Jag är mycket bekant med …
21 februari 2017in “Skönhet”

At-home gel polish removal

I’ve never attempted get polish removal by myself before – I’ve always gone back to the beauty salon where I had the gel polish applied and paid the $10 to have someone else to soak off them for me.  I was curious in trying to remove them myself and found this wikihow article – it doesn’t seem that difficult!

First, this is what my gel nails look like exactly 2 weeks after I had them applied:

Not bad huh! I only had a tiny little chip on the tip of my right thumb where I caught it on a zipper accidentally.  I do have quite a bit of nail growth though. The method I’m showing you will also work for stubborn glitter nail polishes too!

Now, onto the removal – according to the instructions, essentially there are 2 methods:
1. soak off – place finger tips into a bowl of pure acetone and wait for the gel polish to melt off
2. foil – encase finger tips with acetone soaked cotton balls wrapped in foil and wait for the gel polish to melt off

I chose option 2 since that’s how I’ve removed glitter polish before.  I prepped my materials:

The craptastic Quo luxury cotton cut into halves and aluminum foil cut into approximately 4×4″ squares.

Acetone-based nail polish remover – this one is from Sally beauty supply and it’s what I use to remove all my nail polishes.  It is probably more effective to use 100% acetone but I don’t have any on hand.  Not shown: a wooden cuticle pusher stick.

I wrapped each finger starting from the pinkie – first drenching each cotton pad with the acetone remover, then enclosing each finger nail with foil to hold the cotton in place:

* Sorry, I had to change the saturation on these pictures so the details would show up better, so my hand appears quite tanned and polish colour is off.

Note that I only worked on one hand at the time because a) it would have been impossible to wrap the 2nd hand with the foil tip in place on my other hand b) I needed a free hand so I could still take photos for this entry

I waited for 15 minutes – the instructions said 10 minutes but I waited the extra 5 just to be safe.  I peeled back just the pinkie to see the progress:

The polish was bubbling.  I was ready to scrape using a wooden cuticle stick.

I found that it wasn’t scraping off as cleanly as it should be so I googled for tips on gel polish removal, and I noted that some people say to buff the gel polish before soaking them in acetone.  This is supposed to break down the top coat and make it easier for the acetone to penetrate.  So I decided to try that on my other hand:

I used a fine grit buffing block (yes, my cuticles are really dry)

And repeated the same process of wrapping each finger in foil and acetone soaked cotton – it worked better! The polish scraped off much easier.  Voila:

Total time: 40 minutes

Tips:
• Buff the gel polish first before wrapping
• Do one hand at a time to save yourself the nightmare of trying to wrap the 2nd hand with foil tipped fingers (or ask a friend who can help)
• put on a TV show while you’re waiting for the polish to soak off
• place a paper towel or piece of foil on the surface where you’ll be working to catch all of the gel polish shavings when scraping
• apply cuticle oil after removing the gel polish to help hydrate the nails – acetone is very drying

Have you ever use this foil method to remove polish? any tips to share?

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en vän (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Recension: Essie Gel Couture Pinned Up & Top CoatFinally, Essie kommer ut med sin version av “gel” nagellack. I normally dismiss gel polishes that do not require UV lamps. I’ve paid close attention to reviews on the recent slew of “gel” polish releases that tout: amazing shine! Smidig avslutning! långvarig! I slutändan visar de sig inte till …
3 augusti 2016in “Skönhet”

How I Do My ManicuresI realized recently that I’ve never discussed how I do my manicures so it’s time to remedy that. I’ll discuss the steps I take to prep my nails and show the tools that I use. removal of existing polish I’m rarely without nail polish so the first step I take…
15 maj 2017in “Skönhet”

The face Shop: Paraffin Nutrition nail PackI was in The face shop store to stock up on more of my konjac sponges and came across some new mask offerings they had at the store, including this Paraffin Nutrition nail Pack. Det var bara $ 2 per pack. I had recently removed gel nail polish which left them quite…
August 6, 2015In “Beauty”

eBay Fynd: Avvecklad Burberry & Hourglass

Jag blir lite obsessiv om avvecklade sminkartiklar. Jag sparkar mig själv för att inte köpa dem när de var tillgängliga. Och när de är borta och svåra att förvärva blir deras lock ännu större! Jag börjar plotta sätt att få mina händer på dem. Ange eBay. Jag vet att vissa människor är oroliga om att vara av ebay men jag har aldrig haft några problem – bara gör din forskning, om något verkar vara bra att vara sant, det är förmodligen.

I januari hade jag tur att hitta två avbrutna saker som jag hade satt ebay alerts på: Burberry Sheer Eye Shadow i blek korn nr 22 och timglas Visionaire Eye Shadow Duo i utställning (Rosewood No. 09 var inte på min ursprungliga varning, det kom precis med åkturen). Dessa köptes i slutet av januari och kom nyligen.

Berättelsen om burberry blek korn nr 22

Jag har stalkat Burberry Sheer Eye Shadow i Pale Barley No. 22 Sedan dagen försvann den av hyllorna 2013. Jag hade köpt ett par Burberry Eye Shadows från Holt Renfrew och ganska gillade dem (Midnight Brown No. 21 och Mulberry Nr 24). Jag passerade på blek korn främst för att jag redan äger – och kärlek – Macs Patina. De ska vara väldigt likiga, både mid-tonade gyllene taupes. Men det gnuggade på mig, inte ha blek korn i mitt liv. Då bröt hela helvetet lös i skönhetssamhället som blek korn var OOS (slutsåld) överallt. Det fanns inget ord när det skulle vara återhämtat – rykten om en omformulering började sprida sig. Och sedan bekräftade mina värsta rädslor: Pale Barley i den rena formeln var borta, på plats, en ny version av blek korn resurfaced i form av den våta och torra formeln (och omnumrerades till nr 102).

Inte mitt foto – Källa: Kolla in mer av skillnaderna här. Den nya bleka kornen i den våta och torra formeln är en smalare färg utan den gyllene glittringen av originalet. Bua. Väsa. Här är ett annat foto som jämför en massa av den rena vs våta och torra formeln. Rosewood är inte för annorlunda mellan den gamla vs nya.

Jag hade inget av det! Jag behövde den ursprungliga magiska fairy dammversionen. Och så började jag min online stalking. De ursprungliga Burberry singlarna kostar $ 33. Jag såg några bleka Barleys listade online för $ 50- $ 60 vardera. Och jag var det här nära några gånger för att dra avtryckaren men jag höll av.

Och då hände det – i slutet av januari i år såg jag en tysk säljare som säljer en massa äldre Burberry-artiklar och se, blek korn var bland erbjudandet. Jag snagged det, tillsammans med Rosewood No. 09 för totalt $ 62 CAD skickas! De anlände alla i sina ursprungliga lådor och sammet påse ära!

Rosewood har varit på min “kanske” -lista ett tag (ända sedan jag köpte det för en vän för hennes födelsedag år sedan – hon har informerat mig om att hon slog Pan på henne nyligen, eftersom det är ett av de få ögonskuggorna som hon äger , Som är ett helt normalt sätt att leva, antar jag …) för att jag vet att jag har en hel del rosiga taupey nyanser som liknar. Vad är en mer?

Mina! All min!

Jag har bära båda färgerna nu och jag får hype runt blek korn! Det är verkligen en väldigt lätt, Je ne se quois typ av skugga. Förutom att vara bra formler innehåller Burberry Eye Shadows en whopping 2.5g produkt, vs Macs 1,5g. Jag borde ange att jag inte har något mot den nya våta och torra formeln, jag ville bara ha den ursprungliga bleka kornen.

Historien om timglas Visionaire Eye Shadow Duo i utställningen

Detta var bara latskap från min sida. Jag ville ha den här duoen sedan jag såg de enastående färgerna på Temptalias blogg – titta bara på dem! Jag hade alla möjligheter att få timglaset Visionaire Duo i utställning men vid varje Sephora Vib-försäljning skulle jag hålla av eller glömde det.

Då lanserade Tourglass den fruktansvärda paletterna som är deras modernistiska ögonskuggpaletter (jag gillar mina paletter att ha tydliga avgränsade linjer, tack så mycket!) Som ovanpå förolämpning min orderness, var också dåligt granskade för pigmentering och kvalitet. Och naturligtvis försvann Visionaire Duos tyst av butikshyllor, som de gör.

Lyckligtvis för mig kunde jag snag bara den duo jag ville, för endast $ 38 levereras! Det var nytt men utan lådan eller borsten inuti – var jag helt bra med det. När jag fick det skickade säljaren mig en anteckning för att ge råd om att hon av misstag dinged min panna medan jag packade den (någonsin så lite) och hon inkluderade ett timglas primer serum (10 ml, som hon listar på $ 16) för mig som en ursäkt. vad trevligt! Kvaliteten på dessa skuggor är så drömmande – pigmenterade och blandbara – får mig att jag vill jaga en ny nyanser i den här formeln. Här är swatches av alla ögonskuggor:

Jag vet att ni kommer att säga, “att Rosewood ser ut så liknar den vänstra sidorpanelen av timglas duo” så jag swatched de två nyanserna sida vid sida med avsikt för dig! Rosewood är mer Taupe medan timglaset är mer lavendel. Jag ska göra en jämförelsepost på både blek korn och rosenträ jämfört med andra liknande nyanser i min stash.

Har du något av dessa saker? Vilken avvecklad produkt görVill du jaga? (Och bara en uppdatering, jag har fortfarande inte fått något av de saker jag beställde av AliExpress som jag beställde i slutet av januari.)

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en vän (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hudson’s Bay Beauty: Becca, Burberry & Vincent Longoi behöver inte ens förklara mig själv. Jag köpte smink. Massor av det. Hudson’s Bay är Kanadas huvudvaruhus – vi kallar ofta det “bukten”. Dess amerikanska ekvivalent skulle vara Macy. Den bär alla kärnkosmetik varumärken som vanligtvis finns i varuhus: Clinique, Clarins, Shiseido, Lancome, …
27 januari 2016in “Skönhet”

Vinnare hittar – maj 2016 Jag är verkligen back-logged med mina inlägg som du kan se, eftersom det var tänkt att vara postat innan jag lämnade för semester, men jag hade inte tid att ta bilder. Ah, bättre sent än aldrig! 😉 Så jag planerade inte riktigt på att göra mycket smink shopping före min resa …
27 juni 2016in “Skönhet”

Hauluary 2018 – Online OrderDessa är en ackumulering av online order från sedan slutet av december tills nu … Vissa paket skickades från lokala källor medan andra kom hela vägen från Kina och Japan. 🙂 Well.ca • Covergirl Outlast Stay Fabulous 3-in-1 Foundation i 932 Naken Beige – $ 15.49 $ 9.06 • Cake Milk Made …
22 februari 2018in “Skönhet”

Blogmas dag 22: Favorit förbi julklappar

Detta är historien om presentutbytet mellan min och jag, för vår första jul tillsammans.

Vi började datera i september, så att officiell första jul räknas inte eftersom vi bara hade känt varandra i 4 månader (jag tror det året jag gav honom ett kort och det är det). Snabb vidarebefordrad till följande jul, vi hade varit tillsammans i drygt ett år, vi var i ett engagerat förhållande men inte seriöst allvarligt, du vet? Så vi sätter en dollargräns för att byta gåvor – $ 100 vardera. Låter rättvist. Så jag bestämde mig för att köpa en massa mindre presenter för honom som verkade praktiskt. Jag visste att han tyckte om Long Sleeve T-shirts så jag gick till rötter och gapet och fick honom några av dem:

(Inte de exakta jag fick honom, men mycket liknande)

Och på rötter hade de dessa riktigt fina tjocka sportstrumpor som var den perfekta längden (han är picky när det gäller sportstrumpor och gillar inte de riktigt långa eller fotleden):

(Återigen, inte de exakta – och de var inte billiga heller – runt $ 20 för förpackningen med 3 par)

Totalt var bara lite över $ 100 och jag var stolt över mig själv för att sträcka dollargränsen till max.

Kom julmorgon, så händer jag en liten låda … och insidan är en iPod nano (2: a gen), som kostar minst $ 200 vid den tiden! Han hade helt brutit dollarnsgränsen som vi kom överens om!

Självklart öppnar han min nuvarande för honom och retar mig, “fick du mig strumpor?”

Till denna dag talar han fortfarande om året som han fick mig en iPod och allt jag fick honom var strumpor. Det roliga är att han älskade dessa strumpor och har misslyckats med att hitta en jämförbar ersättning för dem. Så där!

Jag har fortfarande den iPod nano, och han gav mig en annan år senare (7: e gen) som uppgradering – de båda arbetar och jag använder en för podcaster och den andra är för träningsmusik.

Vad är några minnesvärda gåvor du antingen har fått eller gett bort?

Var noga med att kolla in resten av babes i Blogland för sina favoritjulgåvor:
♥ Ingrid av Curly.Spring.Blossom
♥ Kily of Hello Kaily
♥ Sharon of Sharon Beauty Prime

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en PAL (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Blogmas Day 9: Juls sötsaker är så hemlig att jag har en söt tand. Jul är den perfekta säsongen för att njuta av och varje år, kom den 1 december, jag får min äta på! Jag berättar den här historien till människor hela tiden, jag älskar godis så mycket att när jag var liten, brukade jag spara …
9 december 2015in “Allmänt”

Blogmas Day 5: Real eller Fake? Real eller Fake … Julgranar, det är! 😉 Vissa människor är Diehard Real Christmas Tree Devotees. Andra är inte så fussed. Det finns för och nackdelar med båda. Jag är ganska enkel själv … Jag har ett Charlie Brown julgran! : P Jag fick det några år tillbaka för $ 15 och vi har …
5 december 2015in “Allmänt”

Blogmas dag 6: Julklappar älskar hälsningskort. Jag älskar att titta på dem. Jag älskar att samla dem. Och mest av allt älskar jag att ge dem! Jultid är den bästa tiden för ett hälsningskort fiend som jag (ecards bara inte hacka det!). Varje år går jag på en jakt på boxade julkort …
6 december 2015in “Allmänt”

What I got for Christmas 2015

It’s fun to give and receive for gifts for Christmas! As I mentioned during blogmas, we’re pretty low-key for Christmas which also applies to gifts. I gave my SO coins from the Mint, a cookbook, a top from Roots (no socks! ), a wooden utensil set from William Sonoma, and other kitchen gadgets.  We gave his family clothes, candles, hand creams, chocolate / cookies / nuts (thank goodness for Hickory Farms!), and of course, alcohol.

And here’s what I received for Christmas (thank you again for these gifts!) – sorry for all the stock photos, post-holiday laziness, ya know:

Formula X The two in iconic and Legend

Tocca beauty Piccolo Tresoro Giulietta Body Scrub, Eau de Parfum, Hand cream Set

Tarte fanciful favorites Deluxe discovery Set
(my MIL / SIL definitely hit up the Sephora Black Friday sale! )

Sephora super Kisses: set of 3 Kiss Me Balms (in Cotton Candy, soda Pop, Berry Red)

bareMinerals The Regal Wardrobe
I put these 2 items on my wishlist since I’d been eyeing them!

Elizabeth grant Suprême Cell Vitality skincare set
I know absolutely nothing about this brand except for the fact that it’s sold on the shopping Channel, and that my MIL uses it. The set includes enormous bottles of serums for day and night and eye – I’m intrigued.

Paul & Joe Beaute Le Bal Masque Set
I was super psyched to receive this from my friend! My first ever P&J products – I’ll be doing a extensive review of this incredible set soon!

Bamboo pillows
We already use Tempur-Pedic Cloud pillows but this looks like a good alternative.

Bath & Body works hand soaps
Almost enough for another year!

Saje AromaBreeze Ultrasonic Nebulizer and liquid Sunshine oil
I’ve been wanting one of these! It was either going to be from Saje or Muji.

Scentsy warmer and scent bars in Cinnamon Vanilla and Berries Jubilee

BBW candle in Vanilla Snowflake
I feel like people are telling me that my place stinks?

Paperchase Owl candle and tea towels
This shop has the cutest stationary and household items!

T-shirt from Crywolf Clothing
I bought a couple of t-shirts from Crywolf in the summer and I love them!

Spirited Away Blu Ray
Yay, finally! I’ve had this on my wishlist for a couple of years now. I love this movie so much.

Candies – Ferrero Rocher, 2lb tin of wine gums, chocolate, Pocky sticks

And gift cards galore:
• Cadillac Fairview (shopping mall)
• shoppers drug Mart
• Sephora
• Michael’s
• David’s Tea

That’s the highlight of what I received for Christmas! We had a nice quiet Christmas (as quiet as it can be with the in-laws’ 9 month old Bengal kitten trying to get into everything). Hur var din jul? What did you receive?

Feature image source.

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en PAL (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

What I got for Christmas 2017The Christmas chaos is over! I hope you had a wonderful time. It’s the annual tradition to post what I got for Christmas so here it is! (and as is with tradition, I’m too lazy to take photos so you get stock photos! 😛 ) Smashbox Drawn in. Decked Out.…
December 27, 2017In “General”

Svart fredag ​​2015: Nej-Köp EditionHappy Thanksgiving till mina amerikanska vänner! Jag hoppas att du blir fylld full av kalkon och pumpa paj! : D Sedan vila upp för Black Friday imorgon! 😉 Så det verkar som om alla, men jag kommer att gå ut svart fredagshopping i år. * Pout * Alas, Black Friday i Kanada är mindre av en …
26 november 2015in “Skönhet”

What I got for Christmas 2016I hope you all had a good Christmas! It’s terrific that Christmas day fell on Sunday – we have Boxing Day off (yesterday) and we get an extra day off since Christmas day was on the weekend. So we don’t have to go back to work until Wednesday. 🙂 It’s…
December 28, 2016In “Beauty”

Stash Dash: Oct 23 – 29

how is it the end of October already!?! and tomorrow is Halloween! Here’s what’s went down on the blog last week:

Project Pan: Lancôme Khol in love eye liner in chocolate Affair

I also compare a whole bunch of brown eye liners.

Nordstrom Toronto appeal department – first Impressions and Haul

It’s the start of a stunning (dangerous) thing!

Favourites Lately: Late 2016

Instead of monthly favourites, I gather up my appeal favourites for 3 months and gush over them. This is the third installment of my quarterly favourites for 2016.

Maison Jacynthe makeup Launch

Testing out new makeup from a Canadian natural appeal brand – just look in any way those pretty eye shadow colours.

MyLipAddiction.com appeal Podcast: I nearly Peed My Pants!

My first episode on Cat’s MLB appeal Podcast functioning as co-host – we share some freaky ghost stories. I’m such a scaredy cat…

Schtuff:

• We went to second City last night to see their newest show “Come What Mayhem“. My cheeks still hurt from laughing. We used to attend second City shows frequently – I don’t know why we stopped.  As part of the tradition, we always eat dinner at Gretzky’s beforehand (Wayne Gretzky’s bar) – their perogies are amazing!

• As part of the MUJI Canada opening of their newest location at Yorkdale shopping Centre, they gave out these outstanding individualized tote bags to some bloggers / YouTubers:

And it was filled with these goodies!

At first, I thought that bag of cotton candy was a pack of their facial cotton! I’ve sampled nearly everything already – the strawberry marshmallows with jelly inside are my favourite!
The funny thing is that while the SA went to fetch the tote bag from the office, I’d already gone to the checkout and gotten nearly all of the items included in the bag. So guess what, I’ll be including some extra goodies in my MUJI skincare giveaway!  …which leads me to:

• have you entered the MUJI Skincare giveaway yet? It ends tonight at midnight! I’ll be posting the winner tomorrow at 7pm (EST).

So, are you all ready for Halloween?

Dela detta:
Dela med sig

Klicka för att maila det här till en PAL (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på Pinterest (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Twitter (öppnas i nytt fönster)
Klicka för att dela på tumblr (öppnas i nytt fönster)

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster)

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

PP12: Lancôme Khol in love eye liner in chocolate AffairIf you listened to the most recent MyLipAddition podcast, you would have heard me ranting about doing project Pan! 😛 I remain committed to this cause, but I have to admit, wearing the same makeup day in, day out, is really challenging when you have so lots of other options staring…
October 24, 2016In “Beauty”

My blogging HighlightsI’ve been procrastinating on finishing off this entry considering that it will be my closure post.  But, enough delay – it has to be done. This is going to be a rather self-indulgent post… initially I wasn’t planning on doing a post like this to conclude the blog, but your comments…
12 mars 2018in “Skönhet”

Favourites Lately: Late 2016This year I made a decision to do quarterly favourites so I’ve had lists for early 2016 (covering January to March) and mid-year (covering April to June), and now I’m showing my third quarterly favourites to cover July to September: It’s mostly summer time products but a little bit of autumn is creeping in……
26 oktober 2016 “Skönhet”

Söndagar med flikar katten, smink och skönhet blogg maskot, vol. 691

Klimatmodifiering är verklig, liksom flikar Finte Industries, LLC gör något om det.

Det är en typisk missuppfattning att Elon Musks SpaceX pioneered vtol (vertikal start och landning) raket innovation med Falcon 9, men det var verkligen flikar som kom upp med den ursprungliga idén.

ANNONS

Vi utvecklade prototypen precis framför kontoret här såväl som introducerade det.

NASA var så imponerad de tilldelade flikar med en heders astrofysik doktorand.

Rosie

När Rosie tog regeringarna som företagets nya CFO (Chief Feline Officer) för två år sedan, tog hon en rikedom av vetenskaplig och teknisk kunskap med henne, som hon var en fulländad forskare i sin egen rättighet.

Hennes forskningsstudie i klimatmodifikation riktade henne till en häpnadsväckande upptäckt. Människor såväl som katter är inte de enda som är i fara från klimatförändringen. Kalkoner är också! – såväl som tidigare eller senare, kommer det att bli en stor fråga för katter.

Rosie förstod att hon var tvungen att göra något åt ​​det, så hon utvecklade på flikens raketinnovation för att stylta ett rymdfarkoster som kunde skicka ett stort antal kalkoner till rymden. På det här sättet, även om jorden blir oskötlig, kommer kalkoner att göra det genom Mars, såväl som därför hungriga katter fortfarande har något att se fram emot.

Planen är fortfarande köttad, men här är den gisten av det: en grupp tar på katter som leds av Rosie kommer att skicka 500 kalkonvolontärer till Mars. När det kommer de att arbeta tillsammans för att terroporma den martiska miljön samt utveckla ett hållbart Turkiet-samhälle.

Det är en stark idé!

ANNONS

Förhoppningsvis fungerar det.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare